Alpe 'HuZes Team Logistiek

Voor de èèn iets heel bekend voor de ander helemaal onbekend.                                                                                            

Wat doet Team Logistiek, die zorgt met 30 truck combinaties allen gesponsord en met 50 vrijwilligers dat alles naar de berg wordt getransporteerd  allerlei spullen zoals licht en geluid, podia, aggregaten  start en finish plein, media, merchandise, medici, en catering zoals complete keuken  om dit mega evenement van allerlei spullen te voorzien zodat de deelnemers +- 4500 en nog zovele toeschouwers ze aan niks ontbreekt. De berg Alpe d'Huez wordt in deze koersweek een stukje Nederland in Frankrijk.

De koersdag is altijd de eerste donderdag van Juni. omdat de meeste vrijwilligers deze dag druk bezet zijn is er ook een Alpe d'huzus dag op woensdag voorafgaand aan de koersdag zodat deze vrijwilligers ook de gelegenheid krijgen om 1 keer de berg te beklimmen om te ervaren wat de 4500 deelnemers te wachten staat.

Dit vergt van Team Logistiek een ruime voorbereiding die het hele jaar inbeslag neemt qua planning, maar voor de koersweek zijn wij ook zeker 2 weken bezig met alle auto's in te plannen. Al met al zijn wij als eigenrijders en transportbedrijven een kleine 2 weken vrijwillig en kosteloos  inzetbaar voor de Alpe d'huZes.


Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF met zoveel mogelijke gesponsorde producten zodat er vele onderzoeken en medicijnen kunnen worden gemaakt om Kanker te genezen of een beter kwaliteit van leven te geven zodat het een chronische ziekte wordt en daar is veel geld voor nodig. 

Alpe d'HuZes is de grootste sponsorwerving voor KWF met gemiddeld een opbrengst van tussen de 11 en 14 miljoen euro wat geheel ten goede komt voor diversen  onderzoeken.

Dit jaar ga ik en mij zoon (en gezin)  voor de 4de keer als vrijwilliger mee met Team Logistiek naar de Alpe d’Huez. De eerste 2 keer als werknemer van Kivits Drunen die mij hiervoor een trekker met oplegger beschikbaar stelde en nu als eigenrijder ook weer de hele bijzondere oplegger beschikbaar stelt  waar Kivits Drunen zich aan verbonden heeft om met 2 van deze oplegger rond te rijden voor meer naamsbekendheid voor het Hubrecht instituut, die ook belangrijke projecten voor Kanker onderzoek doen die gefinancierd worden door KWF en het geld wat wij als Alp d’HuZesser mede ophalen. 
  

 

 
E-mailen
Map